Grybai

Rudagalviai baravykai – įmonės pasididžiavimas ir klientų labiausiai mėgiamas produktas, kurio gamyba reikalauja kepimo meistrų subtilumo, meilės ir patyrimo. Šie rankų darbo gaminiai, išlaikantys senąsias gamybos tradicijas, yra gardaus skonio, švieži ir švelniai kvepiantys.

Grybai gaminami tik iš natūralių lietuviškų produktų – sviesto, grietinės ir kiaušinių, be jokių maisto pakaitalų. Todėl šio gaminio skonis yra ypatingas, ypač vertinamas pačių išrankiausių ragautojų – vaikų.

Ir nedidelei progai, ir iškilmių stalui puikiai tinkantys rudagalviai grybai populiarumą pelnė ir savo išvaizda, ir skoniu. Kiekvienas iškeptas grybas rankomis merkiamas į cukrinį arba šokoladinį glaistą. Šilto glaisto vonelėje pirmiausia „išmaudomas“grybo kotelis. Glaistui atvėsus ir baigiant stingti, kotelio galiukas merkiamas į aguonas, kad rudagalvis grybų karalius atrodytų lyg tiesiai iš samanoto miško. Paskiausiai gražinama baravyko kepurėlė. Ištraukti iš glaisto, grybai laikomi specialiuose laikikliuose, kad gražiai nudžiūtų.

Šiuose gaminiuose tarsi užkoduota „Šiaulių Injustos“ kepimo meistrų patirtis ir meistriškumas, pagarba ilgus metus kauptoms konditerijos tradicijoms ir savo klientui, kuriam siūlomi tik natūralūs ir sveiki produktai.