Skruzdėlynas

Stalo puošmena ir gurmaniškas skonis – taip trumpai būtų galima apibūdinti medumi nuvarvėjusį, subtiliai puoštą gardėsį, kuris gaminamas tik pagal išankstinius klientų užsakymus.

Skruzdėlyno lakštai iš miltų ir kiaušinių verdami natūraliame aliejuje. Griežtai laikomasi taisyklių, kad lakštų kepimui negali būti naudojamas modifikuotų produktų aliejus, be to, aliejus kepimui naudojamas tik vieną kartą, antrą kartą jis jau nebegali būti kaitinamas. Todėl SKRUZDĖLYNAS visuomet yra ypatingo skonio, kuris dar priklauso ir nuo kliento fantazijos bei pageidavimų. Vienoks jis bus pertepant lakštus natūraliu, kitoks – dirbtiniu ar maišytu medumi. Lapelį po lapelio dėdami ir lipdydami skruzdėlyną meistrai Jums gali jį pagaminti bei papuošti su džiovintais vaisiais, aguonomis, kapotais riešutais ar uogomis. Ypač iškilmingai gaminys atrodys padabintas keptais sausainėliais, nubertas raudonomis spanguolėmis.

Trapus ir šventės stalą visuomet papuošiantis SKRUZDĖLYNAS kepamas ir mažas, ir didelis, priklausomai nuo kliento pasirinkimo. Šešių kilogramų gaminys, užsakytas vestuvėms, buvo tikras išbandymas įmonės kepėjams. Tačiau sudėta meistrų išmonė ir sugebėjimai nenuėjo veltui – gaminys buvo įspūdingas ir nudžiugino ne tik jaunavedžius, bet ir pokylio svečius.

Įmonės specialistai ilgų ieškojimų kelyje „atrado“ ir atrinko SKRUZDĖLYNO skoniui ir puošybai labiausiai tinkančius natūralius priedus, kurie ir suteikia šiam gardumynui žavesio ir išskirtinumo.